Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora fastrentcar.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina. 

Accesul/vizitarea acestui website de catre fastrentcar.ro dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Confidentialitate

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale NEW & RETRO DECOR CONCEPT S.R.L., cu sediul in  Parfumului Nr. 13 , Bucuresti, Romania, in calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet https://fastrentcar.ro, la care ne vom referi in continuare cu denumirea “site-ul”.

Cuprins

 1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
 2. Scopurile si temeiurile prelucrarii
 3. Durata pentru care va prelucram datele
 4. Dezvaluirea datelor cu caracter personal
 5. Transferul datelor cu caracter personal
 6. Drepturile de care beneficiati
 7. Confidentialitatea minorilor
 8. Modificari in politica de confidentialitate
 1. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
 2. Daca sunteti client al site-ului, fastrentcar.rova prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi:
 • Nume si prenume
 • Numar de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains
 • Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, FASTRENTCAR.RO va prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicatiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.

In cazul in care nu finalizati comanda, adresa de e-mail si celelalte date furnizate nu vor fi stocate de fastrentcar.ro, iar contul creat va fi sters automat.

 1. Daca sunteti vizitator al site-ului, FASTRENTCAR.RO va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:
 • In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel
 • In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.
 1. Scopurile si temeiurile de prelucrarii
 2. Daca sunteti client al site-ului, FASTRENTCAR.RO prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si fastrentcar.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si fastrentcar.ro, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor https://fastrentcar.ro/. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si fastrentcar.ro.

 • pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin fastrentcar.ro in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea fastrentcar.ro de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de fastrentcar.ro, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin accesarea sectiunii “Informatiile contului meu”.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al FASTRENTCAR.RO de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 1. Daca sunteti vizitator al site-ului, fastrentcar.roprelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de trattoriaibutteri.ro, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al fastrentcar.rode a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 1. Durata pentru care va prelucram datele

FASTRENTCAR.RO va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina FASTRENTCAR.RO (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, prin apasarea butonul “stergere cont” din sectiunea “informatiile contului meu”, FASTRENTCAR.RO va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si / sau sms-uri de acest gen.

Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul 6 de mai jos.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, FASTRENTCAR.RO va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de FASTRENTCAR.RO pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

 1. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea site-ului
 • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre FASTRENTCAR.RO prin intermediul site-ului;
 • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
 • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.
 1. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate catre FASTRENTCAR.RO pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

 1. Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare– dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre fastrentcar.ro, conform celor descrise in prezentul document;
 • dreptul de acces la datedreptul de a obtine confirmarea din partea FASTRENTCAR.RO cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare– dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre FASTRENTCAR.RO a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, (“dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, FASTRENTCAR.RO sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
 • dreptul la portabilitatea datelor– dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre FASTRENTCAR.RO catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opozitie
  – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
  – in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al FASTRENTCAR.RO sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care FASTRENTCAR.RO poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  – in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatedreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 • dreptul de a va adresa AutoritatiiNationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@fastrentcar.ro

 1. Confidentialitatea minorilor

FASTRENTCAR.RO nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani.

Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.

Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la office@fastrentcar.ro

 1. Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.

Aceasta pagina de internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati urmatorul link: https://fastrentcar.ro/politica-cookies/

Cum Inchiriez

Inchirierile se pot face online, telefonic sau prin email.

1.Inchiriere online

Masina pe care doriţi să o inchiriati poate fi găsita fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce conţine categoriile de produse, fie prin folosirea câmpului de căutare. În momentul în care aţi apăsat “Adaugă în coş” masina va fi automat transferat în coşul de cumpărături. 
După adăugarea în coş, procesul de cumpărare se finalizeaza prin apăsarea butonului “Trimite Comanda” şi parcurgerea paginii de comandă. În pagina de comandă va trebui să completaţi următoarele:
              –Nume şi prenume, Adresa de ridicare si returnare a masinii

Cu ajutorul numelui de utilizator şi a parolei introduse, puteţi să vă autentificaţi pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/şterge profilul dumneavoastră sau a face comenzi ulterioare fără a reintroduce datele de contact. 

2.Inchiriere telefonică
Telefonând la +40 723 487 727 un operator va prelua comanda dumneavoastră. 

3.Inchiriere prin email

Puteţi trimite comanda dumneavoastră pe email la: office@fastrentcar.ro

              – Datele comenzii: Nume şi prenume, Adresa de ridicare si returnare a masinii.
              – Precizati masina dorita si perioada de inchiriere: Denumirea masinii

Informatii de Ridicare/Returnare

Masinile inchiriate pot fi ridicate si returnate de la umatoarele adrese:

 1. Bucuresti, str. Parfumului 13
 2. Bucurestei, Aeroportul Otopeni

Metode de Plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.fastrentcar.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

 • Cash la ridicarea masinii
 • Plata online cu cardul prin sistemul securizat de plati online de la MobilePay.

MobilePay este un serviciu de plata sigur si usor care te ajuta sa faci cumparaturi online fara ca sa fii nevoit sa iti expui informatiile cardului de credit sau ale bancii nici unui tert, inclusiv MobilePay™. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca MobilePay™ nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

 • Plata online cu cardul prin sistemul securizat de plati online de la EuPlătesc.

EuPlătesc este un serviciu de plata sigur si usor care te ajuta sa faci cumparaturi online fara ca sa fii nevoit sa iti expui informatiile cardului de credit sau ale bancii nici unui tert, inclusiv EuPlătesc.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca EuPlătesc nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Politica Cookies

Prezenta Politica privind fisierele cookies se aplica tuturor utilizatorilor paginii de internet https://fastrentcar.ro.

Informatiile prezentate in continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor de catre NEW & RETRO DECOR CONCEPT S.R.L. in contextul navigarii utilizatorilor pe aceasta pagina de internet.

 1. Ce sunt cookie-urile?

Un “internet Cookie” (termen cunoscut si sub denumirea de “browser cookie” sau “HTTP cookie” ori pur si simplu “cookie”) reprezinta un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul carora se acceseaza internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisa de un web-server catre un browser (de ex. Internet Explorer, Firefox, Chrome).

Cookie-urile odata instalate au o durata de existenta determinata, ramanand “pasive”, in sensul ca nu contin programe software, virusi sau spyware si nu vor accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului pe al carui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din doua parti:numele cookie-ului si continutul / valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe pagina de internet asociata web-serverului respectiv.

 1. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecarui utilizator in parte, dupa cum urmeaza:

 • imbunatatirea utilizarii acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricaror erori care apar in timpul vizitarii / utilizarii acesteia de catre utilizatori;
 • furnizarea de statistici anonime cu privire la modul in care este utilizata aceasta pagina de internet catre NEW & RETRO DECOR CONCEPT S.R.L. , in calitate de detinator al acestei pagini de internet;
 • anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi in viitor puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, in functie de serviciile / produsele accesate.
 •  

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri in legatura cu modul in care se utilizeaza aceasta pagina de internet,  NEW & RETRO DECOR CONCEPT S.R.L.  poate adopta masuri pentru ca aceasta pagina de internet sa fie mai eficienta si mai accesibila pentru utilizatori.

 1. Care este durata de viata a cookie-urilor?

Durata de viata a cookie-urilor poate varia in functie de scopul pentru care este plasat. Exista urmatoarele categorii de cookie-uri care determina si durata de viata a acestora:

 • Cookie-uri de sesiune– este un cookie care este sters automat cand utilizatorul isi inchide browserul.
 • Cookie-uri persistente / fixe– este un cookie care ramane stocat in terminalul utilizatorului pana cand atinge o anumita data de expirare (cateva minute, zile sau cativa ani in viitor) sau pana la stegerea acestuia de catre utilizator in orice moment prin intermediul setarilor browserului.
 1. Ce sunt cookie-urile plasate de terti?

Anumite sectiuni de continut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terti, adica nu de catre [detinatorul website-ului], caz in care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terti.

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terti:

 • Google Analytics
 • Facebook Pixel
 1. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet?

Prin utilizarea / vizitarea paginii de internet pot fi plasate urmatoarele cookie-uri:

 • Cookie-uri de performanta a paginii de internet
 • Cookie-uri de analiza a utilizatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargeting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
 1. Cookie-uri de performanta

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferintele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel incat setarea din nou a preferintelor in cazul vizitarii ulterioare a paginii de internet nu mai este necesara.

 1. Cookie-uri de analiza a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informeaza daca un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat / utilizat aceasta pagina de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar in scopuri statistice.

 1. Cookie-uri pentru geotargeting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de catre un soft care stabileste tara de provenienta a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleasi reclame indiferent de limba selectata.

 1. Cookie-uri pentru inregistrare

Atunci cand va inregistrati pe acest site, se genereaza cookie-uri care memoreaza acest fapt. Serverele utilizeaza aceste cookie-uri pentru a ne arata contul cu care sunteti inregistrat.

De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite sa asociem orice comentariu postat pe pagina de internet cu username-ul contului folosit. In cazul in care nu a fost selectata optiunea “pastreaza-ma inregistrat”, aceste cookie-uri se vor sterge automat la momentul terminarii sesiunii de navigare.

 1. Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizarii de catre un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia si timpul scurs de la momentul vizualizarii respectviului mesaj publicitar.

Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicitatii online. Ele sunt anonime, stocand informatii despre contentul vizualizat, nu si despre utilizatori.

 1. Ce tip de informatii sunt stocate si accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile pastreaza informatii intr-un fisier text de mici dimensiuni care permit recunoasterea browserului. Aceasta pagina de internet recunoaste browserul pana cand cookie-urile expira sau sunt sterse.

 1. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face aceasta pagina de internet dificil de vizitat, atragand dupa sine limitari ale posibilitatilor de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii isi pot configura browserul sa respinga fisierele cookie sau sa fie acceptate cookie-uri de la o pagina de internet anume. Cu toate acestea, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptata preferintelor si interesele dumneavoastra, evidentiate prin comportamentul de navigare.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari pot fi accesate, ca regula, in sectiunea “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare:

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet, va rugam sa va adresati la: office@fastrentcar.ro

Tipuri de Cookies Folosite

 1. Necesare pentru functionarea website-ului

Acest website foloseste cookie-uri pentru a salva sesiunile utilizatorilor si pentru activitati strict necesare pentru functionarea lui, de exemplu cosul de cumparaturi sau produsele vizualizate recent.

 1. Analytics

Acest tip de servicii permite monitorizarea si analiza traficului in website. Poate sa fie folosit pentru a urmari comportamentul utilizatorilor.

Google Analytics (Google Inc.)

Este un serviciu de analiza web furnizat de Google. Acesta monitorizeaza utilizarea website-urilor pentru a crea rapoarte si ne ajuta sa imbunatatim experienta utilizatorilor in pagini.

Politica de ConfidentialitateDezactiveaza Cookie

 1. Marketing si analiza comportamentului

Acest tip de servicii permit website-ului si partenerilor lor sa afiseze reclame pronind de la modul in care utilizatorul foloseste website-ul

AdWords Remarketing (Google Inc.)

Acesta este un serviciu de remarketing comportamental care analizeaza vizitatorii acestui website si permite afisarea de reclame personalizate.

Locatie de Prelucrare: SUA

Politica de ConfidentialitateDezactiveaza Cookie

Facebook (Facebook Inc.)

Acesta este un serviciu de remarketing comportamental care analizeaza vizitatorii acestui website si permite afisarea de reclame personalizate.

Locatie de Prelucrare: SUA

Politica de ConfidentialitateDezactiveaza Cookie

 1. Afisarea de continut din alte platforme

Acest tip de servicii permit incarcarea continut extern si interactiunea cu acesta direct in website. Aceste servicii pot sa culeaga informatii despre trafic chiar daca utilizatorul nu le foloseste.

Widget video YouTube

Acesta este un serviciu de remarketing comportamental care analizeaza vizitatorii acestui website si permite afisarea de reclame personalizate.

Locatie de Prelucrare: SUA

Politica de Confidentialitate

Video Player Vimeo

Este un serviciu de vizualizare continut video furnizat de InterActiveCorp care ne permite sa adaugam continut de tip video in paginile web.

Locatie de Prelucrare: SUA

Politica de Confidentialitate

Termeni și Condiții de Inchiriere

 1. Termeni și condiții de inchiriere

Conform prezentului contract NEW & RETRO DECOR CONCEPT S.R.L, denumit în continuare Locator, inchiriaza către Chiriasul semnatar, Automobilul  fara conducator auto, așa cum este denumit în continuare pe scurt (inclusiv accesorii și echipamente descrise în acest document și, de asemenea, orice alt automobil care înlocuiește automobilul inițial) în conformitate cu următorii termeni și condiții, precum și cu cele înscrise pe prima pagină a documentului pe care Chiriasul îl acceptă în totalitate.

 1. Durata

Locatarul închiriază Automobilul pentru perioada inclusă în acest document. Durata minimă este de 24 de ore (o zi). Nerespectarea de către Chirias a returnării automobilului în perioada convenită, constituie o încălcare a termenilor și condițiilor acestui acord. Locatorul își rezervă dreptul de a taxa Chiriasul pentru fiecare zi suplimentară în care Chiriasul reține Automobilul, conform listei de prețuri relevante. Chiriasul este obligat să plătească Locatorului pentru orice daune, incidentale sau consecințiale, suportate de Locatar. În cazul unor taxe suplimentare, acestea vor fi suportate de Chirias la întoarcerea Automobilului, cand vor fi emise documente relevante. In cazul in care Chiriasul returneaza anticipat Automobilul, Locatorul isi rezerva dreptul de a retine intreaga valoare a chiriei.

 1. Livrarea, recepția și restituirea automobilului

Automobilul a fost livrat astăzi Chiriasului în condițiile descrise în partea relevantă a paginii principale a contractului. Chiriasul a inspectat cu atenție Automobilul, a efectuat un test, l-a găsit spre satisfacția sa completă și l-a primit fără nicio retinere.

Semnarea acestui document constituie livrarea Automobilului către Chirias și primirea acestuia de către acesta. La expirarea acestui contract, Chiriasul este obligat să returneze și să livreze Automobilul Locatorului, împreună cu talonul masinii și alte documente relevante în aceleași condiții in care i-au fost înmânate inițial și la locul și ora indicate în prima pagină a contractului. La sfârsitul perioadei de închiriere. Locatorul permite o perioadä suplimentarä de 59 minute gratuite dupa care, Chiriasul va fi taxat cu minim o zi de inchiriere.

Pentru pierderea talonului a cheii masinii sau a oricărui alt document relevant, Chiriasul este obligat să plătească penalități în valoare de 150 EUR. Chiriasul trebuie să aștepte întotdeauna până când unul dintre angajații Locatorului semnează protocolul de returnare.

În cazul în care Chiriasul nu reușește să aștepte sau refuză, indiferent de motiv, ca vreunul dintre angajații Locatorului să preia mașina și să semneze protocolul de returnare, Locatorul are dreptul să păstreze integral Excesul de dauna de la Chirias și să solicite acoperirea completă a tuturor daunelor rezultate.

 1. Proprietate

Conform acestui contract, Locatorul este scutit de răspundere pentru orice pierdere sau deteriorare a bunurilor chiriasului plasate/uitate în interiorul Automobilului.

 1. Termeni de utilizare

5.1. Automobilul nu poate fi utilizat:

 1. a) de alte persoane decât cele care semnează acest contract in calitate de Chirias. Aceste persoane trebuie să dețină un permis de conducere valabil și recunoscut de autoritățile române pentru autovehicule private cu cel puțin un an înainte de închiriere și să aibă varsta mai mare de 21 de ani. În afară de șoferul principal, sunt autorizați alți 2 șoferi suplimentari;
 2. b) în scopuri ilegale sau care încalcă legea;
 3. c) cu încălcarea codului rutier roman/international;
 4. d) pentru transferul de pasageri sau mărfuri contra cost;
 5. e) pentru deplasarea sau tractarea unui alt vehicul sau remorca;
 6. f) să participe la curse de mașini sau să conducă în afara drumurilor asfaltate;
 7. g) să subanchirieze terților;
 8. h) în afara României, fără acordul prealabil al Locatorului, care prin prezenta își rezervă dreptul de a modifica valoarea chiriei, în funcție de destinație si kilometrajul care urmează să fie rulat si de a percepe o taxa de trecerea frontierei.In functie de tarile tranzitate, pot aparea limitari de acoperire a asigurarilor. Dacă Chiriasul nu ia în considerare această prevedere, acesta poartă intreaga responsabilitatea;
 9. i) în cazul în care conducătorul auto este sub influența alcoolului, a substanțelor halucinogene, a drogurilor sau a oricărei alte substanțe care influențează capacitatea șoferului de a conduce;
 10. k) încălcând orice termeni și condiții din prezentul contract.

5.2 Chiriașul și șoferii autorizați sunt obligați:
a) să ia măsurile de precauție necesare pentru protecția și prevenirea furtului automobilului;b) sa foloseasca tipul potrivit de combustibil. Costul potențial de reparație pentru utilizarea unui combustibil necorespunzător va fi suportat complet de către Chirias;

 1. c) să informeze imediat Locatorul despre orice defect sau problemă identificată la automobil;
 2. d) să plătească amenzile emise de autorități pentru infracțiuni sau încălcări comise în perioada de închiriere a Automobilului – obiectul prezentului contract. Locatorul are dreptul de a încasa din cardul Chiriasului sumele necesare pentru plata amenzilor, atunci când autoritățile îl notifică cu privire la valoarea acestor amenzi, chiar dacă notificarea are loc ulterior perioadei de închiriere
 3. e) COMBUSTIBIL: Chiriasul poate plăti in avans costul unui rezervor plin de combustibil (PPF) avand posibilitatea sa returneze masina cu rezervolul gol. Chiriasul nu poate solicita o restituire pentru cantitatea de combustibil rămasa in rezervor. Pentru cazul in care nu s-a platit PPF si autoturismul este returnat cu mai putin carburant decat plin, Locatorul are dreptul de a încasa integral de pe cardul Chiriasului contravaloarea alimentarii cu combustibil, plus o taxă de serviciu de 30 EUR;
 4. f) să plătească taxele de parcare, taxele de trecere a podului, amenzile de circulație etc. Este obligaţia exclusivă a Chiriasului să plătească amenda şi/sau sumele în cuantumul şi în termenul prevazute de organul de impunere, în caz contrar, Locatorul va plăti contravaloarea amenzilor, şi/sau sumelor prevăzute în procesul verbal de constatare a contravenţiei, contravaloarea sumelor achitate de Locator urmand a fi refacturate de Locator Chiriasului la care se va adauga o taxa de serviciu in valoare de 10 EUR. Chiriasul va suporta, de asemenea si cheltuielile rezultate în legătură cu contestarea amenzilor şi/sau masurilor dispuse impotriva sa, urmând sa despăgubească pe Locator pentru toate prejudiciile suferite ca urmare a unor astfel de contestaţii.
 5. g) Pe intreaga perioada a inchirierii Locatarul se obliga sa utilizeze cu atentie autovehiculul, sa il mentina in stare buna de functionare, sa verifice starea mecanica a acestuia, nivelul de ulei si apa, pneurile etc. să le suplimenteze  nivelul oricand este necesar și de asemenea, să rezolve pe cheltuiala proprie o puncție a pneurilor, indiferent de cauză si in general sa adopte un comportament prudent;
 6. h) în cazul în care Chiriasul uită orice consumator de energie auto in functiune după oprirea motorului și acest lucru duce la consumul de baterie, Locatorul ar putea remedia cazul în schimbul plății unei taxe de serviciu de 100 EUR, la care se adaugă un cost de relocare de 0,5 EUR / km. Distanța se calculează având locatia NEW & RETRO DECOR CONCEPT S.R.L. ca punct de pornire. Refuzul chiriasului de a plăti aceste sume dă dreptul Locatorului de a încasa sumele relevante.
 7. i) ASISTENTA RUTIERA: serviciu oferit 24 de ore. Numar telefon de contact 0722.397.855.
 1. Accidente

În caz de accident sau orice alt eveniment (incendiu, furt, pierdere etc.) Chiriasul este de acord:

 1. a) să anunțe imediat autoritățile de poliție;
 2. b) să contacteze telefonic sau prin orice alt mijloc Locatorul;
 3. c) să colecteze toate informațiile relevante de la terți și orice documente relevante sau alte dovezi și să le trimită locatorului. Sa completeze si sa semneze formularele de declarații relevante indiferent daca a achizitionat asigurare suplimentara (SCDW) sau nu.

TAXA ADMINISTRARE INCIDENT: În cazul unui accident, Chiriasul are de plătit catre Locator o taxă nerambursabilă de 50 € pentru a acoperi cheltuielile de administrare dosar de dauna.

 1. Diverse
 2. a) Autovehiculul inchiriat ramane intotdeauna proprietatea Locatorului. Acesta constituie exclusiv un contract de inchiriere. Chiriasul nu este in nicio situatie agentul Locatorului.
 3. b) Pe perioada inchirierii, conducatorii auto suplimentari sunt solidar raspunzatori cu Chiriasul.
 4. c) De asemenea, in cazul in care prezentul contract este semnat de catre un reprezentatant al Chiriasului, acesta va fi solidar raspunzator cu Chiriasul.

d)Prezentul contract anuleaza orice alt acord prealabil scris sau oral, incheiat intre societate si Chirias. Locatorul nu poate renunta la niciunul din drepturile stipulate prin lege si prezentul contract

 1. f) Orice modificare a conditiilor prezentului contract este valabila doar daca a fost aprobat in scris de parti.
 2. g) Chiriasul este de acord ca termenii de mai sus sunt valabili in cazul contractului semnat cu Locatorul si in cazul prelungirii perioadei de inchiriere si/sau inlocuirii autovehiculului.
 3. i) In cazul discrepantelor intre contractul original si copiile acestuia, exemplarul original detinut de societate va fi prioritar.
 4. j) Partile contractante confirma si accepta ca termenii prezentului contract sunt fundamentali pentru scopul acestuia.
 1. Jurisdicție

Toate litigiile și diferențele care pot apărea între părțile prezentului contract vor fi soluționate prin negocieri amicale. Dacă acest lucru se va dovedi imposibil, Curtea Romana de Justitie și, în special, Curtea de Justiție din București este competenta pentru soluționarea oricărei dispute.

Clauzele contractuale in limba engleza preveleaza fata de cele in limba romana.