Politica de retur

Daca din anumite motive, pe care nu trebuie sa le justificati, va hotariti sa returnati produsul, o puteti face  in urmatoarele conditii:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, persoanele fizice  în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, inainte de expirarea perioadei de retragere  stabilita de dispozitiile pre-citate, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului

Conform Art. 11 al OUG 34/2014, “Inainte de expirarea perioada de retragere ,respectiv inainte de expirarea celor 14 zile, consumatorul informeaza BIKEBAR S.R.L cu privire la decizia de a returna bunul achizitionat ” putind opta pentru una din variantele instituite de acest articol :

– folosirea unei declaratii neechivoce prin care va exprimati decizia de retragere din contract si comunicarea acesteea prin posta cu confirmarea primirii sau prin email la adresa office@bikehub.ro

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate.

Produsele trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, astfel incat cutia originala sa nu sufere nici un soc pe perioada transportului pana la vanzator, totodata va rugam sa nu lipiti banda adeziva sau stickere pe cutia originala, pentru ca produsul impreuna cu ambalajul in original sa poata sa isi pastreze starea initiala de vanzare.

Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de produse cadou nu se pot returna individual, ci doar in forma completa asa cum au fost vandute impreuna cu produsul cadou cu care au fost livrate.
In cazul in care achizitia a fost efectuata cu beneficiul unui cupon de discount/card cadou, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata prin scaderea valorii cuponului din valoarea initiala.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a solicita  acoperirea prejudiciului cauzat prin deteriorarea produsului,  constind in contravaloarea  cheltuielilor necesare pentru readucerea la stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.  Acest comision va fi comunicat clientului in baza constatarii estetice si tehnice a produsului returnat.

Returnarea contravalorii produsului, poate fi amanata in cazul in care BIKEBAR S.R.L, nu a primit produsul returnat sau nu a confirmat primirea instiintarii privind decizia de retragere din contract.
Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului catre BIKEBAR S.R.L, vor fi suportate integral de catre cumparator.

Returnarea contravalorii produsului va fi efectuata prin virament bancar si nu presupune alte taxe sau comisioane.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

BIKEBAR S.R.L va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile  de la data informarii de catre cumparator asupra deciziei sale de a returna bunul achizitionat si a receptiei returului daca au fost respectate de catre cumparator obligatiile instituite prin prezentul inscris care are ca suport disp art 9-14 DIN oug 34/2014.
Produsele achizitionate direct din magazinul nostru, unde este posibila testarea acestora sub indrumarea si ajutorul personalul calificat BIKEBAR S.R.L nu se supun  art. 9-14 al OUG 34/2014