Pornit din pasiune pentru sporturile in aer liber, trei practicanti ai triatlonului au decis sa puna umarul la deschiderea unui hub de biciclete in nordul capitalei.

Scopul magazinului BikeHub este de a oferi posibilitatea oricărei persoane interesate să se bucure de activitățile de ciclism,triatlon și duatlon, oferind o gama variata de produse destinate acestor sporturi.

Amplasat in Bucuresti, Sectorul 1, pe strada Horia Macelariu Nr.1-3, la numai 50 metri de intrarea in Parcul Herastrau dinspre Bulevardul Ficusului / Elena Vacarescu, BikeHub se adreseaza atat sportivilor amatori cat si copiilor sau persoanelor care isi doresc sa foloseasca bicicleta in scop recreativ sau pentru transport.

Magazinul este dotat cu service pentru biciclete, complet echipat, oferind montarea, reglarea cat  si o revizie gratuita pentru orice bicicleta cumparata de la BikeHub.

Pentru ca ne dorim sa venim si in sprijinul comunitatii locale service-ul este disponibil pentru orice bicicleta care necesita reparatii reglaje sau revizii.